9 september 2012

Na vorige week overgeslagen te hebben had ik deze ochtend geen belemmeringen om deel te nemen aan ons rondje. Kees had op zaterdag al de sleutels van de bus afgegeven daar hij de komende 3 of 4 weken met vakantie is dus diende ik zowiezo op deze ochtend naar de zaak te gaan. Daar aangekomen stond Louis samen met Wilbert al te trappelen van ongeduld.(de proefronde van vorig week is Wilbert klaarblijkelijk goed bevallen) Niet veel later kwam Christ ook al aan en parkeerde zijn auto keurig binnen de lijnen en nam al gelijk plaats in de bus. Links en rechts kwamen nog wat renners en rond 08.05 was het ondergetekende en Rooie Tonnie die als eerst van acquit gingen. Probleem voor mij was dat Tonnie al lekker in gereden was vanuit Zundert terwijl ik koud uit bed op de fiets zat. Maar ja, effe doorbijten tot aan Oekel waar ik toch wel blij was om af te geven. De tips van Tonnie om van Galder eerst naar Zundert te rijden en dan samen met hem naar Galder nam ik van harte aan maar of het haalbaar is…denk het niet dit jaar.
(meer…)

Lees verder

2 september 2012

De zaterdag was er een met perfect nazomer weer geweest. Stralend zonnetje en een temperatuur van iets meer dan 20°C. Voor zondag was ons hetzelfde weerbeeld beloofd door Erwin Krol, maar ook hij kan er wel eens naastzitten. De zon kwam nauwelijks door het wolkendek, en daardoor waren velen toch wat onaangenaam verrast in hun korte mouwtjes. De eerste lange broek werd ook al weer gesignaleerd, dus alles wijst erop dat we aan de laatste loodjes van het seizoen 2012 zijn begonnen.
(meer…)

Lees verder

19 augustus 2012

Eens kijken of dat gaat lukken: Het ritverslag 8 dagen na dato schrijven. Door allerlei omstandigheden was het er vorige week niet van gekomen.

Wat me het meest bijstaat van deze zondag was de extreem hoge temperatuur. ’s morgens om half acht was het al 18 graden en om half tien gaf de thermometer op de Garmin zelfs 26 graden aan.
(meer…)

Lees verder
Sluit Menu