15 mei 2011 – van onze deelnemers aan de ronde van Snijders

De renners van Van Boxel waren ook in groten getale aanwezig in de Ronde van Snijders, dank daarvoor. Speciale dank aan René Jansen die heel wat gaten dichtreed (mede voor mij). Vincent bedenkt zich voortaan wel 2 x om even achteraan te gaan rijden, want dat deed wel even pijn met wind tegen en alles op de kant. Jammer dat Rob Kusters een lekke band had, maar verder dacht ik dat iedereen van onze club toch in de eerste groep zat.
Pas 4 ronden voor het einde zag ik bij achterom kijken uit de Zuurstraat dat er nog maar zowat 20 man in groep zat en de rest er al afgereden was, met name bij wind tegen in de Kloosterstraat. Rinus Ansems had geen superdag en reed de groep ook niet meer stuk. Ondergetekende deed in de laatste ronde nog een uitlooppoging die er in beginsel goed uitzag, maar de groep kwam met indraaien van de Zuurstraat weer aansluiten. De niet sprinters, waaronder ikzelf, wisten meteen dat een podiumplaats nu verkeken was. Sander Mol, vorig jaar in het wiel van Ansems een 2e plaats, sprong al wel vroegtijdig weg en zagen we niet meer terug. Die won de koers dus.
Onze mannen uit Gilze hadden volgens mij wel om en om kunnen demarreren, zeker de laatste 2 ronden, maar je kunt niet in hun benen kijken natuurlijk. Al bij al een leuke koers denk ik, en jongens: denk aan de komende Hart van Gilze !
Guido

Geef een reactie

Sluit Menu