ploegentijdrit Geel 18 augustus 2012

Zaterdag 18 augustus was het dan zover ons van Boxel uitstapje naar Geel België. Hier word namelijk elk jaar een grote ploegentijdrit gehouden met maarliefs 43 ploegen Waaronder de kleppers TTsmits uit Gilze en TT Sauna Diana uit Zundert. De zes afgevaardigden die de eer van onze prestitieuze club hoog moeten houden zijn Tonnie Snoeis, de gebroeders Koks, Bas van Boxel aangevuld met twee gastrijders te weten Pim Vermeulen(wilde coureur Gilze) en Bart Jacobs(doortrappers Gilze). Desondanks een enkele trainings ronde van dit zestal hebben we een meer dan een goed gevoel overgehouden aan deze tijdrit. Met een snelheid van 43.75kmh(een clubrecord!) zijn we op plaats 10 geëindigd. Een mooie opsteker en natuurlijk een referentiepunt voor volgend jaar. Wellicht dat we dan met een volledig van Boxel team mee kunnen doen.

Deze post heeft 2 reacties

1. Zeer knap gedaan, met zo’n gemiddelde snelhed! Proficiat!