3 in 1

Het is weer een tijd geleden dat ik een stukje geschreven heb. Komt voornamelijk omdat er wat kanttekeningen geplaatst werden bij uitspraken of toespelingen. Nu heb ik me voorgenomen om even flink van leer te trekken. De afgelopen 3 weken zijn de moeite waard geweest om er op terug te komen, al was het alleen maar om de apres fiets. Een paar weken terug zijn we in de finale kletsnat geregend en doorweekt bij het Knooppunt aangekomen. Buiten beetje fris maar binnen was het niet veel beter. Hierdoor ontstond er bij sommige leden behoefte de innerlijke mens eens lekker op te warmen met alle gevolgen van dien. Er is erg veel gelachen om de gevatte opmerkingen en grappen van de gebroeders Marinus zoals daar zijn” wie met een vagina geboren wordt trekt altijd aan het langste eind”. Sommige leden zijn die middag veel te laat thuis gekomen en hebben steun bij elkaar moeten zoeken om maar geen preek te krijgen. Geen idee wie er die dag als eerste over de streep gekomen is, ik vermoed RK. De week erop, vorige week dus, stonden de gebroeders Marinus en ik om 08:00 sharp bij de winkel. Jan van Rijen speciaal opgeroepen voor deze ochtend om de bus te besturen  zal wel gedacht hebben; 3 man???. Gelukkig werden we snel opgevangen door Nico die daags van te voren de goed bevallen tocht in Limburg gereden had. Uiteindelijk hebben we met een groep van 9 rond gereden en bleek een onbekende gastrijder uit Breda de enige die Rob op z’n tijdrit fiets bij kon houden.  In het Barten tijdperk  was de spanning er een beetje af maar Rob begint nu ook alleenheerser eigenschappen te vertonen. Kijken of we hier vanuit het Galderse adequaat op kunnen reageren, wellicht met hulp uit Zundert, Breda, Gilze en Strijbeek. Ook deze rit werd gevolgd door een gezellige apres fiets waarbij we er een Labrador in Galder bij gekregen hebben.  Afgelopen zondag heeft ,bij gebrek aan Mio en Johan Gerritsen, Raymond Aerts ons richting Postel geleidt. Mooie route en jammer voor Raymond dat hij zelf niet helemaal fit was. Erik is ook herstellende en heeft alleen de terugreis op de fiets gezeten en de heenweg Jan van Rijen gezelschap gehouden. De laatste 25 km waren wat onrustig. De vermoeidheid begon zijn tol te eisen en een rechte lijn rijden bleek voor sommige een uitdaging. Op elkaar wachten bij vertrek Postel trouwens ook.  Hoewel ik het liefst als groep thuis gekomen was kon ik het niet laten achter RK aan te gaan na de bloembakken.  Gelukkig kreeg ik steun van d’n Kubus om net ff die paar meter dicht te rijden. Als groepje richting de Goudberg.  Voor de 2e keer in mijn fiets carrière dacht ik het te halen, zelfs na de Ganzenven loop, maar bij Kennis liepen mijn benen vol en 35 meter voor de streep kwamen RK en Rene mij voorbij. En wederom RK die als eerste over de streep ging, met z’n nieuwe Bianchi.

Net verhaaltje toch?

WE HEBBEN EEN HEEL MOOI NIEUW PARCOURS VOOR DE KOPPELTIJDRIT BEPAALD. LAAT AUB WETEN OF JE MEE RIJD OP DE 28E SEPT. ALTIJD GEZELLIG EN ENKEL MEEDOEN TELT. ZIE MAIL HIEROVER.

Deze inhoud is beschermd voor alleen site leden. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Nieuwe gebruikers kunnen hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers

Nieuwe gebruiker