Inspiratie ( Door Louis van Eil)

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik nog eens een ridderslag voor de club heb geschreven. Daarom de handschoen toch maar eens opgepakt. De voorzitter hoefde er niet eens zo heel lang op aan te dringen. Als ik zie hoeveel tijd en energie allerlei leden en niet-leden in de organisatie van de tijdrit hebben gestoken, dan is het schrijven van een verslag achteraf een kleine moeite. Al moet ik zeggen dat wat fysiek ongemak, opgelopen op de terugreis, het typewerk toch iets moeilijker maakt dan normaal. Dus toch maar voor een korte versie gekozen.

Soms heb je van die dagen dat je de inspiratie voor het schrijven van een verslag uit je tenen moet halen.Er gebeurt de hele rit dermate weinig, dat het groeien van het gras langs de kant van de weg, wellicht de meest opvallende gebeurtenis is.

Afgelopen zondag was het wel even anders! Vanaf het vertrek tot en met de laatste meters op weg naar huis waren gevuld met sensatie, humor, sportiviteit, emotie, en wat al niet meer. (Oh ja..pijn) Je zou er een hele verhalenbundel  over kunnen schrijven:

De Inhoudsopgave zou er als volgt uit kunnen zien:

• Patrick, Carlien, Ronald en de kleine auto met de grote claxon
  • Vlugge Vinnie zwanger aan de start van tijdrit
  • Chillen bji Gerwin en Anja. De luxe van een mooie starterswoning
  • Windows 8 heeft de tijdswaarneming verkracht. Had ik nu maar opgelet bij hoofdrekenen op school
  • Delgadootje maakt podiumplaats onbereikbaar voor gedoodverfd favoriet.
  • “Should I ‘ stayer’ or should I go now? “ ‘CBR promoot ‘Bumperkleven’  als onderdeel rijexamen
  • Budrijders verrast door snelle tijd van Louis ……(Jochems)
  • Rob ging hard……… en toch won Bart!
  • Paul en Bas weten wel het accent van Johan Museeuw te imiteren, echter niet zijn snelheid
  • Orale kunstjes van Rakker (bijnaam Soudal) vormen het geheim achter het geluk van familie Geppaard
  • Blauwe Jupiler, Radler 0.0 en Bavaia Malt op UCI lijst van verboden middelen
  • Team Peeters/ Van Eil doet op terugreis goede generale repetitie voor aanstaande koppeltijdrit.
  • Glaasje op, ga niet hard rijden!
  • Au!

Over de invulling van de hoofdstukken hoef ik niet veel meer te schrijven. De What’sapp groep heeft hier al op een verfijnde manier aandacht aan gegeven.

Bedankt Gerwin, Anja en alle overige vrijwilligers voor een hele mooie dag!