Zondag 9 juli 2017, Kleine opkomst

KLEINE OPKOMST / RIT VERSLAG  09-07-2017

Het is alweer een tijdje stil voor wat betreft ritverslagen en activiteiten van onze clubleden.

Dit wil niet zeggen dat er niets gebeurt op de fiets.!

2 weken geleden nog reed een select gezelschap “Drielandenpunt toertocht” (niet in Limburg maar Oostenrijk/Italie en Zwitserland geloof ik) onder erbarmelijke omstandigheden, (gelukkig hebben we de foto’s en de sterke verhalen nog)

Vorig weekend heeft “Team Agros” de Marmotte bedwongen heeft (10 man/vrouw sterk; 9 op de fiets, nr. 10 in de catering) (nog meer sterke verhalen en ditto foto’s)

En niet te vergeten Marc Goossens de we ook op in de Alpen tegenkwamen in dit weekend; en nog iemand in een van Boxel shirt maar verder bij niemand bekend?

En afgelopen weekend was het ploegentijdrit op de zaterdag in Gilze met wederom diverse van Boxel leden actief op en naast het podium.

Wat hebben al deze 3 activiteiten met elkaar gemeen? Dat sport en plezier prima samen en door elkaar gaat en dat met verve wordt uitgedragen door onze leden waar ze dan ook acte de presence geven! Kijk de app foto’s er maar op terug; beelden zeggen meer dan woorden!

Terug naar de zondag; groepje van 12 dus dat onder een prima temperatuurtje de vaste ronde deed onder toezicht van Kees aan het stuur. Allemaal renners uit de contreien van Galder/Strijbeek want bij de Ulvenhout doorkomst 0 renners uit Gilze eo. die aansloten. Deze werden ingezet bij het Gilze wielerweekend (en s’-avonds in de tent waarschijnlijk) dus wat in Galder vertrok daar moesten we het mee doen.

Maar niet getreurd; lekker rondje gedaan met 34,1km gemiddeld en bij aankomst op Strijbeek wist door een tactisch afspraak met Richard, Raimond met een final jump op zo’n 500 meter van de meet als eerste de streep te halen. (Hopelijk keek vrouwlief mee zo net voor de deur)

Bij Knooppunt lekker veul koffie; zonnetje en veel voorbijkomende wielrenners die de “Speer van Rijbergen” toertocht aan het rijden waren; en er was genoeg te buurtenover alle voorgaande activiteiten!!

Na mijn 3e oud bruin vond ik dat het goed geweest en tevreden huisopwaarts.

Op naar komende zondag, ben benieuwd wie/hoeveel we nu tegen komen in Ulvenhout

Mvg Joost

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Deze inhoud is beschermd voor alleen site leden. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Nieuwe gebruikers kunnen hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers

Nieuwe gebruiker