Als bestuur hadden we ons voorgenomen om de belevenissen op de fiets van iedere zondag tocht vast te leggen voor op de site. Dit omdat de verslagen gelezen en gewaardeerd worden.
Ook geeft dit een goed inkijkje waarom er iedere zondag zo tussen de 20 en 30 (mag ik aannemen) volwassen mensen vol ongeduld of in Galder of onderweg aansluiten om vervolgens binnen een kleine 80 km na te gaan denken waarom het deze zondag nét niet lukt omdat éne gat dicht te rijden of die kopbeurt toch net teveel was waardoor je in de finale weer net tekort kwam.
De praktijk echter is weerbastiger; een bestuurslid met een writer’s block; een ander met een virus dat maar niet weg wil gaan; andere met verplichtingen met de kinderen op zondag met als resultaat geen verslag van onze rit van 6 Maart 2017.
Gelukkig hebben we de groep’s app waar wat info op staat en de sterke verhalen een week later welke het beeld compleet maken, dus bij deze verslag van zondag 6 Maart 2017; hoogtepunten (wel van horen zeggen)

  • Vertrek om 08.30
  • Gelegenheid chauffeur Eric (Kees zat nog in de sneeuw in Spanje om te “overwinteren”)
  • Veul wind
  • Nog meer wind waardoor de kopbeurten zeker op ’t eind zeer kort waren
  • 1e rit is een 3-punter
  • Frans Sarton vertrok en nooit meer gezien
  • Eric de sprint won van de achtervolgende groep
  • Gert in zijn 1e rit er afwaaide en lek reed. (tenminste, op de foto was een lekke binnenband te zien)
  • Rene Jansen er weer bij was (met spuit van een Belgische veearts; goei spul voor een kwaje rug!)
Sluit Menu