20 september 2009

Vanwege gebrek aan beter heb ik me deze morgen maar opgeworpen als koerskapitein (zonder fluit).

Ik begreep dat er vorige week al behoorlijk gelobbyd werd voor een toertocht in Zuid Limbug. Nou dat heeft zijn vruchten afgeworpen,
We hebben onze zondagmorgentocht met z’n tienen volbracht. Dat wil zeggen dat de andere vijftien fanatiekelingen waarschijnlijk in het Limburgse hebben vertoefd.
Behalve in Galder hing er geheel onderweg een dikke deken van mist, ik moest er zelfs m’n bril bij afzetten. Onze nieuwe leden uit Etten waren ook van de partij en verbaasden zich over het plotseling öpgedroogde “peloton”.Het mocht echter de pret en tempo niet drukken, in gestaag tempo werden de tachtig kilometers onder de wielen verslonden. Enkel Rene moest een aantal keren gemaand worden om van “45” naar kruissnelheid terug te schakelen. Opvallend was de gezamenlijke deelname van de “oude” en de “jonge” Roelen, bij van Boxel gaan alle generaties samen prachtig toch.

De deelnemers: Jos Roelen en zoon, Rene Jansen, Tonnie Snoeijs, Remco Hereijgers, Floris Bomers ende drie nieuwe leden uit Etten.

Louis Vriens.

Over de mooie toertocht in Limburg heeft Bartje een mooie impressie op papier gezet en van diverse kanten is al geopperd om voor volgend jaar deze toertocht op het programma te zetten zodat en iedereen kan deelnemen en dat naast een mooie tocht ook echt 3 extra punten verdiend kunnen worden worden.