16 Replies to “Gastenboek”

 1. Carl Berteele over het moderne wielrennen
  Woensdag 6 april, aanvang 20.00 uur

  Welke sportliefhebber kent de ‘man op de moto’ niet’? Carl Berteele werkt al vele jaren te midden van de actie en weet als geen ander het reilen en zeilen te midden van de koers. Dit jaar staat hij aan het begin van zijn 24ste seizoen als wielerverslaggever. Hij komt vertellen over zijn leven als reporter, hoe hij op de VRT is geraakt en wat dat nu eigenlijk allemaal inhoudt – ‘de koers verslaan.’

  Je komt alles te weten wat je altijd al wilde weten over de koers: het wielrennen op de weg, in het veld en op de piste. Hoe werkt dat op de radio? Op de motor al die wielerwedstrijden volgen: is dat wel plezant? Zijn coureurs wel toffe gasten? Je kan het zo gek niet bedenken of hij zal je een antwoord geven op deze en vele andere vragen.
  “En dan nu over naar … Carl Berteele!”

  In het eerste gedeelte vertelt hij zijn wedervaren als Sporza-wielerjournalist: hoe hij op de VRT verzeild geraakte, hoe de koersen worden verslaan, waaruit zijn job bestaat. Na de pauze is er tijd voorzien om vragen te stellen.

  Kaarten zijn ook te koop bij Cultureel Centrum Baarle.
  http://theek5.lerendoeje.nu/activiteiten/48695.Carl-Berteele-over-het-moderne-wielrennen.html

 2. Hallo Fietsclub Van Boxel,

  De gemeente Alphen-Chaam krijgt er op zaterdag 12 september 2015 weer een wielerevenement bij. Recreatiepark ’t Zand en MTB team ’t Zand hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van de MTB Race 6 uur van ‘t Zand.

  Voor de sportieve recreant of fanatieke wedstrijdrijder is er een 6 kilometer lang gevarieerd parcours uitgezet rond het recreatiepark ’t Zand. Enkel met natuurlijke hindernissen, hoogteverschil, brede bospaden, singletracks en enkele zandstroken. Dit is ook het gebied waar in de winter de Nederlandse en Belgische veldrijders wekelijks hun conditie op peil houden.
  Men kan deelnemen in de categorieën solo, duo of teams van 4 personen. De start is om 11.00 uur en de finish is 6 uur later. De inschrijving is inmiddels geopend. Alle verdere info is te vinden op http://www.mtbtzand.nl.

  Stichting 6 uur van ’t Zand.

 3. Het veldtoertocht seizoen zit er weer meest op. Nog een paar tochten niet echt in de buurt. Wordt er door de Van Boxel coureurs al weer gezamenlijk gestart op de zondagochtend voor een trainingsrit?

 4. Vandaag geweldige toertocht gereden. Helaas na de kop soep opengebroken fietsendrager (alle fietsen stonden op slot op de drager) en een fiets weg. Van andere fietsers naderhand gehoord dat er 3 verdachte mannen rondreden in een grijze Mercedes vito bus. Heeft iemand iets hier van gezien en misschien een kenteken genoteerd?
  M.v.g.

  J. van Prooyen

 5. Was weer fantastiese toertocht vandaag. Onder ideale weersomstandigheden !!!!!
  Volgend jaar weer. Inclusief regen en blubber graag !!!!!

 6. Beste leden,

  In navolging van het onderstaande as zaterdag 13.00 uur gaan we samen met oekel de 50 km rijden; vertrek 13.00 Knooppunt Galder.
  We zijn akkoord met Staatsbosbeheer en de Gemeente Alphen Chaam; het is nu aan jullie allen om deze tocht een succes te maken.

  Voor de zondag 16-11; in de middag vanaf 1400 speelt de band van Jeroen van Boxel wederom; vorig jaar goed bevallen en nu heeft Knooppunt het initiatief genomen voor een gezellige voortzetting!!
  Zie bijgevoegd de poster met het verzoek deze te delen/mailen/social mediumen en wat al niet meer om zoveel mogelijk bekendheid te geven.

  Maar eerst de route verkennen en het draaiboek afwerken; dus liefhebbers as zaterdag 1300!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*